AMSTERDAM - Regisseur Todd Philips wil graag dat Tiger Woods meedoet in het vervolg op zijn hitkomedie 'The hangover'. Dat vertelde de filmmaker tijdens een interview met de Amerikaanse website Hollyscoop.

Volgens Philips kan Woods eenzelfde soort rol spelen als Mike Tyson in het eerste deel: een gevallen sportman die zijn eigen slechte imago op de hak neemt.

"We willen Tiger Woods strikken voor het vervolg. We willen hem helpen zijn imago weer op te vijzelen", vertelde Philips.

De regisseur vindt dat Tiger Woods dat wel verdient, omdat niet alle schuld voor zijn schuinsmarcheerdersgedrag bij de golfer zelf ligt.

Vertier

De stad Las Vegas is volgens hem medeschuldig. In deze stad van vertier, waar 'The hangover' zich afspeelt, ging Tiger Woods met regelmaat vreemd.

"We hebben het hier over Las Vegas!", verklaarde Philips. "Mensen draaien daar gewoon helemaal door en vervolgens raken ze hun families en hun Gatorade-sponsorcontracten kwijt."

Tweede deel

Of Woods werkelijk te porren is voor een rol in deze film blijft de vraag. Acteurs Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms en Justin Bartha en actrice Heather Graham keren in ieder geval wel terug in het tweede deel.