AMSTERDAM - Actrice Julia Roberts is de nieuwe ambassadrice van het bekende beautymerk Lancôme. Volgens Youcef Nabi, president van Lancôme, sluitenJulia’s exceptionele talent, toewijding en schoonheid perfect aan bij het merk.

Nabi tegen Women’s Wear Daily: "Julia heeft een opmerkelijke carrière en persoonlijkheid. We weten zeker dat ze haar taak als ambassadrice perfect zal vervullen.”

Lancôme weigert verder in te gaan op de samenwerking met de actrice. Er is niets gezegd over het salaris dat ze krijgt om de producten van Lancôme aan te prijzen, de lengte van haar contract en specifieke taken die ze moet vervullen. Begin volgend jaar zal er meer bekend worden.

Zustermerk

Roberts is de meest recente aanwinst in de beautyindustrie. Eerder dit jaar tekende actrice Demi Moore bij Lancôme’s zustermerk Helena Rubenstein als gezicht van het parfum Wanted.

Roberts werkt momenteel aan de post-productie van twee films: Eat, Pray, Love, gebaseerd op de bestseller van Elizabeth Gilbert, en Valentine’s Day geregisseerd door Garry Marshall, die ook verantwoordelijk was voor de regie van Pretty Woman.