AMSTERDAM - George Michael is niet vies van een avontuurtje in het park. De zanger zegt regelmatig de bosjes in te duiken met onbekende mannen.

"Het is gewoon hoe ik ben", zegt hij in een interview met de Britse krant The Guardian.

"Als het een warme zomeravond is, doe ik het", onthult de 46-jarige George. "Het is een veel leukere plek om snel en eerlijk seks te hebben dan staand in een bar."

Wat Kenny Goss van de avontuurtjes van zijn vriend vindt, is niet bekend. In oktober bekende George al eens dat de twee een open relatie hebben.

Drugsgebruik

Het losbandige gedrag van George en zijn drugsgebruik blijven niet onopgemerkt bij zijn vrienden. Elton John en U2-frontman Bono zouden hun hulp al hebben aangeboden. George lacht erom.

"Elton is heel bezorgd om mij. Hij zal pas blij zijn als ik op een nacht op zijn deur sta te bonzen en roep: 'Elton, alsjeblieft help me. Breng me naar een afkickkliniek'. Hij kan zich beter met zijn eigen leven bemoeien."

Opspraak

George Michael kwam de afgelopen jaren verschillende keren in opspraak. In 1998 werd de zanger met een man betrapt in een openbaar toilet in Beverly Hills.

Drie jaar geleden werd hij gearresteerd voor het bezit van drugs. Vijf maanden na het incident werd de zanger met een vrachtwagenchauffeur in de bosjes betrapt.