AMSTERDAM - Paul Anka heeft opnieuw ruzie met zijn vrouw Anna Yeager. Meerdere politieagenten moesten eraan te pas komen om de Canadese zanger en zijn echtgenote uit elkaar te halen.

Toen de agenten donderdag arriveerden bij het huis van Anka in het Amerikaanse Californië, troffen zij het kibbelende paar aan.

De 68-jarige zanger zou boos zijn omdat Anna het kamermeisje had ontslagen. Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ had de vrouw de politie gebeld omdat Paul een pistool had getrokken tijdens de ruzie op de avond ervoor.

Gelijk

Anka beweert dat daar niets van waar is. Om zijn gelijk te krijgen speelde hij in het bijzijn van de agenten de gehele bewakingstape af om te laten zien dat er niets was gebeurd.

De zanger zou al maanden problemen hebben met zijn 38-jarige vrouw. Hij heeft zelfs zijn eigen bed verruild voor een hotelkamer.

Ruzie

Vorig jaar december kregen Paul en Anna ook al ruzie. De vrouw gooide toen een ijsblokje naar het hoofd van de entertainer.

Anka scoorde in de jaren vijftig en zestig grote hits met onder meer 'Diana', 'Lonely boy', 'Put your head on my shoulder' en '(You're) Having my baby'.