AMSTERDAM - Kate Hudson begrijpt niet dat de media zoveel aandacht heeft voor haar liefdesleven. De 30-jarige actrice windt zich op over het feit dat mensen zich druk maken om de kleinste details uit haar privéleven, zo zegt ze in een interview met Harper's Bazaar.

Zo werd onlangs breed uitgemeten dat Hudson haar huidige vriend, honkballer Alex Rodriguez, een kus gaf tijdens de American Music Awards.

"Er was een fotograaf die wel zestig beelden per minuut schoot", vertelt Hudson. "En het was niet eens een zoen. Ik gaf een vluchtig kusje op de wang. De volgende dag stond er groot in de krantenkoppen: romantisch uitje! Wat is er toch mis met mensen?"

Vrienden

Hudson zegt in het tijdschrift dat ze in het verleden vaak romantisch is gelinkt aan platonische vrienden die ze al meer dan tien jaar kende. "Als ik met een man op straat loop, dan heb ik al iets met hem."

De actrice vertelt verder dat haar familie erg open is als het om vriendjes gaat. "Mijn moeder heeft nog nooit iemands hand geschud. Ze gaat al kussend en knuffelend door het leven. Mijn familie is van het 'open-deur-beleid'. We zijn nooit bang om met de verkeerde persoon thuis te komen."

Kate Hudson in Harper's Bazaar