Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Hoe Connie haar familieverdriet wegshopt, de Krabbeetjes weer samen zijn, een sopie en een hoofdredactuer een ongewoon duo vormen, er nog meer vuile was over Oranje-verloofde Mabel buiten is gehangen en het helemaal niet zo goed lijkt te gaan met Maximamma. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Modem / Breedband: Roddelbladen likkebaarden bij nieuwste Oranje-rel

Connie's karikatuur

Is dit Vanessa op een jaren '80 foto? vragen we ons af in de Story. We zien Connie in een roze mantelpak waarvan alles 'te' is. Te strak, te kort, te bloot, te ordinaire roze laarsjes, te grote oorbellen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het is Connie anno Nu. Ze is gekiekt op shopping-expeditie in Amsterdam. "Heerlijk" kirt ze "Ik logeer twee dagen in het appartement van Leco dat ik tijdelijk huur". Ze is lekker therapeutisch aan het P.C.Hooften om haar familiesores te vergeten. De eerste keer wordt ze vergezeld van haar Personal Assistant Edwin, de andere keer vergezellen man Hans en zoon Marvin haar (waarmee ze geen ruzie heeft). Het echtpaar Breukhoven ziet er werkelijk niet uit: Hans zijn lippen zijn zó erg ingespoten dat hij een soort vooruitstaande eendensnavel heeft gekregen en Connie is een karikatuur van zichzelf geworden. Haar lippen zijn zo dik, dat ze 'en profil' voor Tina Turner kan doorgaan, zeker met haar nieuwe wilde haardracht. Connie moet nog wel even kwijt dat haar familieproblemen nog onverminderd voortduren:"Iedereen die deze foto's ziet denkt natuurlijk meteen dat ik de hele dag aan het winkelen ben en dat ik nergens last meer van heb, maar dat is echt niet zo."

De Krabbeetjes

Ach guttegut, het is gebeurd hoor. Martijn Krabbé is terug bij zijn ex-vrouw Amanda. Nou worden er wel vaker relaties bijgelegd, maar in dit geval is dat tamelijk bijzonder. Er is namelijk zó veel gebeurd. Toen Amanda net een paar maanden zwanger was, verkondigde ze doodleuk te willen scheiden. 'En o, ja, ik weet ook niet of het kind van jou is….' voegde ze er nog even aan toe. Amanda had namelijk een relatie met een andere vent. Martijn helemaal over de rooie natuurlijk, zeker toen Amanda haar zoontje de vreselijke naam 'Bickel' meegaf. Een DNA-test moest uitwijzen dat Martijn tóch de vader was en toen dat zo was, accepteerde hij het kind. Zeer heftig allemaal, maar toch is het paar er in geslaagd in harmonie hun zoontje op te voeden. Zó veel harmonie zelfs, dat ze nu weer een relatie hebben. Ze wonen nog niet samen, maar volgens de Story zien de twee elkaar heel vaak. Nou zijn we persoonlijk geen fan van de beetje brave en weeïge Martijn, maar een sprookje met happy end is altijd leuk, ongeacht de hoofdrolspelers.

Ongewoon duo

Zoals u wellicht had gemerkt waren we een paar weken op vakantie. Het nieuws van vorige week dat soapie Georgina Verbaan een relatie blijkt te hebben met Quote-hoofdredacteur Jort Kelder, viel ons dan bij thuiskomst ook rauw op ons dak. 'Wat, die twee? Wat is dat nou voor combi? Dat kan toch niet waar zijn!' was onze eerste reactie. Maar na het zien van alle foto's in Story kunnen we niet anders dan het gerucht geloven. Want Georgina en Jort lebberen elkaar daar letterlijk op straat af. In het nummer van vorige week werd het paar al vozend aangetroffen in een eetgelegenheid en ook daar droop de verliefdheid er vanaf. Zou het dan toch waar zijn…?? Of is het een publiciteitsstunt van de twee en willen ze gewoon effe gek doen? We houden het voor jullie in de gaten!

Maximamma

Het gaat niet zo goed met Maxima. Volgens Privé is de prinses in het ziekenhuis opgenomen. Ze zou weeën hebben en dat is echt véél te vroeg. Ze moet nog minstens 14 weken tot de bevalling. Als het kind nu geboren wordt, is het pas 26 weken en dan is er weliswaar een overlevingskans, maar ook een enorm risico op complicaties. Paniek dus op het paleis en Maxima is in allerijl opgenomen in het ziekenhuis. Ze moet minstens zes weken bedrust houden en heeft weeënremmers gekregen. De prinses mag zelfs niet opstaan om naar de wc te gaan en dat zes weken lang. De baby zou dan uiteindelijk met 32 weken (in plaats van 40) geboren kunnen worden, en dan is de kans op complicaties een stuk kleiner. De Oranje-spruit moet dan wel in de couveuse, maar het grootste gevaar is dan geweken. Dat er echt iets aan de hand is, blijkt uit het feit dat Willem-Alexander een geplande reis heeft afgezegd en waarschijnlijk dag en nacht aan het bed van zijn Maxi zit. We vragen ons af of het echtpaar inmiddels weet of er een klein prinsje of prinsesje komt. Want waarschijnlijk zijn er de afgelopen tijd heel veel echo's gemaakt van de baby en dan is de verleiding natuurlijk heel groot om naar het geslacht van het kind te vragen. Nou ja, laten we niet op de zaken vooruitlopen. Eerst maar een gezonde baby baren.

Mabels woelige liefdesleven

Het is hèt gesprek van de dag: heeft Mabel een liefdesrelatie gehad met top-crimineel Klaas Bruinsma of niet? De verloofde van prins Friso ontkent dit gerucht, maar dat ze een voorliefde heeft voor mannen met macht, lijdt geen twijfel. Ze had ze een affaire met een 'foute' Minister van Buitenlandse zaken van Bosnië (hij ontvreemdde miljoenen dollars uit de staatskas, wordt gezegd) en was zelfs met hem verloofd. En dan de crimineel Bruinsma. 'Ik ken hem wel maar had geen liefdesverhouding met hem' liet ze direct na de aantijgingen weten. Nu komt Weekend weer met het nieuwtje dat ze ooit een relatie had met de huidige staatssecretaris van Sociale Zaken, Mark Rutte. Natuurlijk wordt deze roddel ontkend door de staatssecretaris, maar het is toch weer een smetje op het blazoen van Mabel. 'Wat nu' stelt Weekend zich de vraag. 'Heeft Friso de verkeerde vrouw gekozen, of is er vandaag de dag geen vrouw (van die leeftijd) te vinden zonder een verleden?'. Heel diplomatiek opgelost van het roddelblad, en laten wij het daar ook maar op houden.