AMSTERDAM - De moeder van Marco Borsato, Mary, heeft de afgelopen periode als verschrikkelijk ervaren. “Als moeder doet het zoveel pijn als dit je zoon overkomt.”

Dit zegt ze deze week in een interview met Story. Ze reageert hiermee voor het eerst op het faillissement van het bedrijf van haar zoon.  

“Je gunt dit niemand maar als het je eigen kind overkomt weet je even niet meer waar je het moet zoeken. “

Afgrond

Mary, die zelf een succesvolle bruidsmodezaak heeft, is er van overtuigd dat haar zoon er weer bovenop komt. “Vlak na de scheiding van Marco’s vader heb ik vaak genoeg aan de rand van de afgrond gestaan. Ik wist dus dat we ons hier doorheen zouden slaan. “  

Mary Borsato maakte het drama van dichtbij mee, omdat ze tijdelijk bij haar zoon introk om hem en zijn familie te ondersteunen. “Ik troostte hem, huilde met hem, maar we lachten ook."

Traantjes

"Vaak zaten we tot diep in de nacht aan de keukentafel. Geen van beiden konden we slapen. Ik kan je zeggen, we hebben daar heel wat traantjes gelaten."

Volgens Mary gaat de familie nog een onzekere periode tegemoet. “Tot op de dag van vandaag weet Marco nog niet hoe hoog de schuld is."

“Er wordt over meer dan tien miljoen euro gesproken. Het kan zijn dat hij zijn huis verliest. Maar zelfs dan ben ik ervan overtuigd dat hij en Leontine het samen redden. Omdat ze elkaar hebben."