AMSTERDAM - Van een hereniging tussen Victoria Koblenko en voetballer Jevgeni Levtsjenko is geen sprake. De twee werden enkele weken geleden samen gefotografeerd tijdens een feestje, waarna de geruchten over een reünie oplaaiden.

"Niks is koek en ei, we zijn uit elkaar", zegt Victoria stellig.

Koblenko zegt dat ze het niet meer dan logisch vindt dat ze samen met haar ex naar het feestje ging. "Mijn vrienden organiseerden het feest, zijn voetbalcollega's waren er."

De relatie van de voetballer en de actrice strandde vorig jaar juli. Enkel om te voorkomen dat ze de hele avond een fotograaf achter haar aan had, besloot Victoria met Jevgeni op de foto te gaan.

"Ik heb liever dat je gewoon een keer met z'n tweeën op de foto gaat en dat iedereen je dan de rest van de avond met rust laat."

Twitter

De actrice heeft een goede oplossing gevonden om alle geruchten de kop in te drukken: de microbloggingsite Twitter. "Dan hebben mensen uit de eerste hand dat het niet waar is en hoeven ze een suggestie niet te geloven."

Hoewel Victoria eerder duidelijk maakte nooit meer iets met een voetballer te willen en zeker niet met een Rus, kan ze het naar eigen zeggen nog goed vinden met 'Lev'. "We kunnen wel goed met elkaar door een deur."