Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week onder meer dat de prins onder de plak zit, Daphne Bunskoek haar stiefdochter verlaat en Anouks man een foute pa is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het is Reinout (weer) gelukt. Hij regisseerde de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en tout BN was aanwezig. De Borsato’s, Carlo Boszhard, Antonie Kamerling, de Des Bouvries, de Gullits, enzovoort.

Alle dames bekenden een traantje te hebben gelaten, de heren vonden het verhaal ontroerend. Het was voor Oerlemans de allereerste keer dat hij regisseerde en de film lijkt goed te zijn ontvangen.

Ook hoofdrolspelers Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver waren vol lof over zijn inzet en kunnen. Hij lijkt dan ook steeds meer zijn eigen American dream te worden: van GTST-knulletje tot succesvol ondernemer èn regisseur.

Aan of uit?

"Daphne Bunskoek breekt met Wessel van Diepen", kopt Privé. Erbij een huil-verhaal over Wessels dochtertje India, dat haar stiefmoeder Daphne nu moet missen.

Volgens het blad woont Daphne weer in haar eigen huis en heeft Wessel de breuk op Ibiza verwerkt.

In RTL Boulevard meldt Wessel juist dat de twee nog altijd erg verliefd zijn. Ook in Story wordt het verhaal ontkend. Wel pakt Daphne binnenkort haar koffers om voor een reisprogramma naar Nieuw-zeeland te gaan. Dat stiefdochter India het zonder haar moet stellen, klopt dus wel een beetje.

Prins onder de plak

Het wordt steeds duidelijker dat Willem-Alexander behoorlijk onder de plak zit bij Maxima. Privé heeft een bron die vertelt dat Alexander zijn mening over iets moest geven, maar dit uitstelde.

"Hij moest dit gewoon eerst thuis overleggen, dat merkten we", vertelt de bron, "Onbegrijpelijk, want het ging gewoon om een futiliteit."

Maxima ergert zich aan zijn besluiteloosheid: "Je gaat toch niet je eigen zwakheden toegeven", zou zij hem hebben toegesist in het regeringsvliegtuig. Weliswaar buiten gehoor van Beatrix, maar die weet heel goed hoe zoonlief onder de duim wordt gehouden.

Gelukkig houdt Beatrix van sterke persoonlijkheden en vindt ze Maxima de ideale vrouw voor haar ietwat slappe zoon. Nu maar hopen dat de prinses niet raakt uitgekeken op haar tv kijkende, bankhangende, besluiteloze prins.

Geen Y

In de familie van voetballer Wesley Sneijder is het traditie een naam te laten eindigen met een Y. Vader Berry noemde zijn zoons Wesley, Rodney en Jeffrey en Wesley noemde zijn eigen zoontje Jessey.

Yolanthe lijkt in deze gewoonte niet veel zin te hebben. Ze zijn pas een half jaar samen, maar er wordt al uitgebreid gesproken over trouwen en kinderen krijgen.

"Ik denk dat ik tegen die tijd wel een andere naam mag kiezen", meldt de brunette fijntjes in Weekend. Jammer voor opa Berry. Maar hij heeft in elk geval een schoondochter wier naam begint met een Y.

Bloot voor geld

Er werd gesuggereerd dat Patricia Paay voor niks bloot zou gaan in Playboy. De hoofdredacteur zou haar uit aardigheid een bedragje hebben toegestopt. Niks blijkt minder waar, blijkt in Weekend. Het mannenblad tast diep in de buidel voor de blootfoto’s, een slordige ton wordt zelfs geschat.

Het misverstand over de centen zou komen door de hoofdredacteur zelf. Die wou cynisch doen en grapte dat Patricia het gratis wilde doen. Dit keer geen kwade opzet van de goed geconserveerde diva dus.

Daddy Dox

Zangeres Anouk was koud gescheiden van haar man of ze was zwanger van haar nieuwe vlam. Maar deze rapper Unorthodox blijkt geen goede keus. In Weekend lezen we dat de vriendelijke vriend bij twee vrouwen al twee kinderen heeft.

De jongste werd kort geboren voor hij Anouk leerde kennen. De ex-vriendin beklaagt zich dat Dox niet omkijkt naar zijn dochtertje.

Het meisje zou haar vader niet eens herkennen. Leuk vooruitzicht voor Anouk. Zit ze straks in haar uppie met vier kinderen van twee vaders, terwijl de rapper zich alweer elders voortplant.

Duur dametje

Sinds Tatjana Simic met multimiljonair Ronny is, laat ze het breed hangen. In Party zien we haar door Laren lopen. Haar dure auto – met persoonlijk nummerbord- staat geparkeerd, zij wandelt naar haar afspraakje.

Op chique laarzen met een fraaie (Hermès Birkin?) tas aan haar arm. Alleen de kapper heeft ze nog niet weten te vinden, gezien haar verfrommelde poedel-coupe. Volgens het blad heeft de zangeres/actrice uren zitten praten met haar ‘weddingplanner’.

Volgende zomer gaan Ronny en zij trouwen en dat wordt een hele happening. Zeker nu aan geld geen gebrek is. Tatjana zelf is er kort over: "Het is mijn eerste huwelijk en die dag moet dan ook onvergetelijk worden." Of bedoelt ze ‘onbetaalbaar’?