AMSTERDAM - Robbie Williams heeft zijn vriendin Ayda Field verrast met een huwelijksaanzoek. De zanger was te gast in een Australisch radioprogramma toen hij zijn geliefde plotseling ten huwelijk vroeg.

In de Kyle & Jackie O Show vroeg Robbie zijn vriendin Ayda of ze bij hem kwam zitten. Vervolgens vroeg de presentator: "Sydney heeft een reputatie als het gaat om huwelijksaanzoeken van beroemdheden. Is er misschien nieuws dat je wilt delen?"

Robbie draaide zich daarop naar Ayda toe en vroeg haar spontaan ten huwelijk, een vraag die Ayda volmondig met een 'ja' beantwoordde.

De 35-jarige popster heeft al zo'n twee jaar een relatie met Ayda. Voor haar had Robbie behoorlijk veel andere korte relaties, maar met Ayda lijkt hij het al vanaf het begin serieus te menen.

Blinddate

De twee ontmoetten elkaar tijdens een blinddate, geregeld door vrienden. Het was geen liefde op het eerste gezicht, bekende Robbie in de Australische radioshow. "Ze kwam naar mijn huis, en ik dacht aanvankelijk: ik moet haar de deur uit zien te krijgen'. Maar in plaats daarvan werd ik toch verliefd op haar."

Robbie Williams heeft de afgelopen jaren weinig in de schijnwerpers gestaan, maar sinds een aantal maanden is het voormalige Take That-lid weer helemaal terug. Momenteel is hij druk met de promotie van zijn nieuwe album 'Reality Killed the Video Star'.