AMSTERDAM – Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het volste vertrouwen in haar vriend Wesley Sneijder en in hun toekomst samen. Dat vertelt ze deze week in Story. “Ik wil Wesley een eerlijke kans geven zonder mijn negatieve liefdeservaringen daarbij een rol te laten spelen.”

Yolanthe is zich wel bewust dat ze met haar vertrouwen al eerder de mist in is gegaan.

“Maar als ik me daardoor laat gek maken kan ik er net zo goed meteen mee stoppen”, aldus de actrice in het weekblad. “Een relatie is moeilijk vol te houden zonder vertrouwen.”

Affaire

Na haar breuk met Jan Smit had Yolanthe het wel even moeilijk. Tijdens hun relatie gingen geruchten over een affaire tussen Yolanthes goede vriendin Fleur en Jan. Uiteindelijk liep hun relatie op de klippen door een affaire tussen de zanger en zijn huidige vriendin Liza.

“Maar dat is nu klaar! Ik haat Jan niet en ik voel ook geen liefde meer voor hem. Maar ik kwam er tijdens de relatie wel achter hoe pijnlijk liefdesbedrog kan zijn”, aldus Yolanthe.

Jaloers

“Mijn vertrouwen is niet definitief beschadigd. Wél in bepaalde mensen natuurlijk, maar zeker niet in Wesley. Hij heeft daar ook nooit reden toe gegeven. Mocht hij dat ooit wel doen, dan zal ik mijn mening moeten bijstellen. Maar nu zorgt hij ontzettend goed voor me en geeft mij veel liefde.”

De nuchterheid van Wesley helpt Yolanthe om niet jaloers te zijn. Zo vertelt ze dat Wesley vaak wordt nageroepen op straat, “ook door beeldschone vrouwen. Maar hij maakt zich dan zo snel mogelijk uit de voeten. Ik heb dus geen reden om jaloers te zijn. Ik ben alleen maar heel trots op mijn vriend!”