HILVERSUM - Paul de Leeuw presenteert vanaf december weer het BNN-programma Ranking The Stars. Dat maakte de jongerenomroep woensdag bekend.

De Leeuw presenteerde ook de eerste vier edities, maar gaf het stokje daarna over aan Sander Lantinga en Sophie Hilbrand, die dit jaar twee edities presenteerden.

De Leeuw kondigde in februari van dit jaar aan te stoppen met de show, die hij sinds eind 2006 leidde. Als reden voerde hij aan dat hij meer tijd wilde spenderen aan andere televisieprogramma's en zijn eigen tv-bedrijf E.V.A. Media.

Nu laat De Leeuw weten: ''Ik realiseerde me dat ik veel te vroeg gestopt ben met Ranking The Stars. Ik miste het programma en wilde het graag weer presenteren. Dat is me gelukkig gegund.''

Kindje

Lantinga: ''We hebben twee serie's met plezier gemaakt, maar nu Paul terugkeert maken we graag weer plaats voor hem. Ranking is uiteindelijk toch zijn kindje.''

De tv-show, waarin bekende Nederlanders ranglijsten van elkaar maken, met een fles champagne binnen handbereik, is vanaf vrijdag 18 december weer te zien.