AMSTERDAM - Marjolein Keuning zegt niet direct nee tegen een Playboyshoot. Maar dan moet het blootblad wel met een flink bedrag over de brug komen, zo laat de 47-jarige GTST-actrice deze week in Grazia weten.

"Ik heb altijd gezegd dat ze me niet kunnen betalen. Als ik het ooit doe, dan weet je dat ik er ontzettend veel geld voor krijg. Maar goed, misschien ben ik over een paar maanden zo goed getraind dat ik zeg: Kom maar op", aldus Keuning in het tijdschrift.

Keuning is wel van mening dat de bedragen voor een naaktshoot vrij mager zijn. "Ik heb ooit eens iets gehoord over 75.000 gulden, dat vind ik echt te weinig."

Naaktfilmpje

Keuning is al eens zonder kleren te bewonderen geweest. In 2005 verscheen er een naaktfilmpje van haar op internet, een fragment uit niet uitgezonden opnames van het AVRO-programma Villa Borghese.

"Dat interesseert me geen bal, ik ben ook naakt op tv geweest. Ik vond het wat anders toen een naaktshot uit die serie op de voorpagina van De Telegraaf werd afgebeeld. Het was heel irritant dat zij dat als nieuws brachten en heel Nederland mijn lichaam naakt zag, terwijl ik er niks voor betaald kreeg. Dat vond ik vals."

Stoppen

Keuning is momenteel te zien als Maxime Sanders in de soap GTST. Onlangs maakte ze bekend dat ze volgend jaar gaat stoppen.