EDINBURGH - Take That-zanger Mark Owen is zondagavond getrouwd met zijn vriendin Emma Ferguson.

Dat gebeurde op een Schots kasteel onder het toeziend oog van de andere leden van de boyband, zo melden Britse media maandag.

Het koppel heeft al twee kinderen samen: Elwood Jack (3) en dochter Willow Rose (1). Onder de bruiloftsgasten in de Schotse Hooglanden bevonden zich Gwyneth Palthrow en Chris Martin.

De 37-jarige Owen had zich in een paars fluwelen pak gestoken en droeg een traditionele hoed. Ferguson gaf haar jawoord in het wit.

De 33-jarige actrice, die in diverse Britse tv-series speelt, droeg een lange jurk met kantmotiefjes en een witte sluier.

Geheim

Het was de bedoeling dat de plaats van de trouwerij geheim bleef, maar diverse fans hadden het kasteel gevonden. Owen leek het niet erg te vinden en groette de Take That-liefhebbers blij.

Onder de vijftig aanwezigen bevonden zich onder anderen Owens bandmaatjes Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Voormalig Take That-lid Robbie Williams kon niet komen. Hij was druk bezig met promotieactiviteiten voor zijn nieuwe album in Duitsland.

Take That

De Britse boyband Take That maakte in de jaren negentig furore met hitsingles als 'Back for good' en 'How deep is your love'. In 1996 viel de band uiteen, een jaar na het vertrek van Williams.

Vier jaar geleden kwamen Owen, Barlow, Orange en Donald weer bij elkaar. Vorige maand maakte Williams bekend dat ook hij zich binnenkort weer bij Take That voegt