AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft haar ex-man Ojani Noa aangeklaagd vanwege een onthullende film en een erotische homevideo die hij wil uitbrengen.

Dat meldde de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het Cubaanse model is bezig met een film over zijn tijd met de zangeres.

Naast de film 'How I married Jennifer Lopez: the JLo and Ojani Noa story' zou de ex een elf uur durende homevideo van de twee op de markt willen brengen.

De zangeres wil hier een stokje voor steken en stapte vrijdag naar de rechter. Lopez beweert dat haar ex zich niet aan de afspraken houdt. Een paar jaar geleden zouden de twee een geheimhoudingsovereenkomst getekend hebben.

Pikant

In de intieme homevideo's die Noa op het internet zou willen zetten, zou de ster 'met onthullende kleding en in seksuele situaties' te zien zijn. De pikante beelden zijn gemaakt tijdens hun huwelijksweken. Lopez en Noa waren van februari 1997 tot januari 1998 getrouwd.

Lopez eist niet minder dan tien miljoen dollar, ruim 6,7 miljoen euro, van haar ex omdat hij zich niet aan het contract houdt en inbreuk maakt op haar privacy. Ook wil de ster dat de rechter Noa verbiedt om zowel de film als de homevideo uit te brengen.