AMSTERDAM - Peter André liet weten dat de recentste ontmoeting met zijn ex Jordan vredig is verlopen. Eerder maakten de twee exen elkaar het leven zuur met publieke verwijten over en weer.

Het koppel, dat vorige maand officieel scheidde, ontmoette elkaar aan het ziekenhuisbed van hun 7-jarige zoontje Harvey.

Zoon Harvey lag in het ziekenhuis wegens een vermoedelijke besmetting met de Mexicaanse griep. De gezondheid van hun zoon deed Peter André en Katie Price, zoals de echte naam van Jordan luidt, besluiten hun meningsverschillen achter zich te laten.

Vier kinderen

"Met vier kinderen moet je op goede voet met elkaar staan", kwam zanger André tot de conclusie. "Je kinderen komen op de eerste plaats."

André en Price zegden allebei optredens af om hun zieke zoon bij te kunnen staan. Model Price zou volgens de Britse Daily Mail vrienden hebben verteld geraakt te zijn door de toewijding van haar ex-man.

Price, die nu samen is met kooivechter Alex Reid, zou André hebben gezegd 'egoïstisch' te zijn geweest en haar excuus hebben aangeboden. Zoontje Harvey maakt het inmiddels goed.