AMSTERDAM - De scheiding tussen Usher en zijn ex-vrouw Tameka Foster is eindelijk rond. Eerder bleef de ster de zaak maar vertragen omdat hij de scheidingspapieren niet ondertekende die hij in juni indiende.

Dat het huwelijk op de klippen liep is niet heel verwonderlijk. De twee kunnen het zelfs niet met elkaar eens worden over de datum dat ze uit elkaar gingen.

Volgens de 31-jarige Usher liep het huwelijk op de klippen in juli 2008. De 'Confessions'-zanger beweerde dat ze sindsdien gescheiden leefden, omdat er geen hoop meer was voor een goede relatie.

Rechtbankdocumenten

Zijn ex-vrouw denkt hier heel anders over. In rechtbankdocumenten staat dat Foster er destijds van overtuigd was dat 'het huwelijk nog intact was'. Volgens haar waren ze nog 'intiem samen als echtpaar' op 6 juni.

Het stel beloofden elkaar in augustus 2007 eeuwige trouw. Ze hebben twee kinderen, Usher Raymond V (1) en Naviyd Ely Raymond (elf maanden). Voor het stukgelopen huwelijk had Usher een relatie van drie jaar met met Chilli van de R&B groep TLC.