HILVERSUM - Zanger en televisiepresentator Gordon heeft een nieuw contract ondertekend bij RTL4. Hij gaat diverse werkzaamheden verrichten voor de zender, maakte RTL4 vrijdag bekend.

Zo zit hij in de jury van de nieuwe reeks van de talentenshow X Factor, is hij deskundige bij RTL Boulevard en wordt er op dit moment al gekeken naar een opvolger van het programma Glitter Glamour Gordon.

Verder brengt Gordon begin volgend jaar ook een boek uit: een gids voor gebroken harten. ''Als man met veel ervaring met gebroken liefdes lijkt Gordon dé ervaringsdeskundige bij uitstek om mensen te begeleiden in de stappen op het liefdespad'', aldus RTL.

Liefdes

De presentator geeft tips over wat wel en wat niet te doen en hoe je om moet gaan met liefdes die voorbij zijn, of liefdes die nog voortduren, maar waarin de partner je bedriegt.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL4, prijst Gordon om ''zijn humor, gezelligheid en uitgesproken karakter''.

De zanger zelf zegt ''bijzonder dankbaar'' te zijn voor het vertrouwen dat RTL4 in hem heeft. ''Afgelopen jaar was voor mij als een achtbaan, met hoogte- en dieptepunten. De warme deken van Galjaard en zijn mensen voelt heel vertrouwd en dat uit zich in een hechte samenwerking.''