AMSTERDAM – Anna Drijver vindt seksscènes maar raar en onnatuurlijk. De actrice, die een hoofdrol vertolkt in de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’ naar het bekende boek van schrijver Kluun, had dan ook moeite met het spelen van dergelijke scènes in de film.

Dit zegt ze in een interview met het tijdschrift Glamour.

“De allereerste scene was er meteen een waarin Barry (Atsma, red.) en ik elkaar de kleren van het lijf moesten scheuren. Het was gewoon heel gek."

"Dan lig je op een bar en gaat Reinout Oerlemans (regisseur van de film, red.) zeggen wanneer je moet klaarkomen.”

Nudist

“Ik heb weinig gêne als het om mijn lichaam gaat; ben nog net geen nudist. Naaktscènes vind ik ook minder gênant dan vrijscènes. “

“Die zijn pas raar en onnatuurlijk. Een beetje geil zitten doen met allemaal mensen eromheen.”

Verwarrend

De actrice heeft niet alleen moeite met het vrijen in de film, ook het combineren van een eigen liefdesleven met het spelen van eentje vindt ze verwarrend.

“Het blijft raar. Dat ik overdag de hele dag met Barry aan het tongen en seksen was voor de film en dan ’s avonds een lief sms’je van mijn vriendje kreeg."

Rustig

De actrice vertelt dan ook dat ze in haar persoonlijke leven het een stuk rustiger aan doet. “Pas na vijf dates ga ik een keer met iemand zoenen."

"Dat was wel gek: overdag rommelen op de set, terwijl ik mijn toenmalige vriendje nog nauwelijks had gekust."

Kinderen

"Ik heb ook nog nooit een onenightstand gehad. Ga alleen met iemand als ik verkering met hem wil. Als ik denk: dit is mijn man, met hem wil ik kinderen."

"Kinderen krijgen is dat waar het uiteindelijk allemaal om gaat."

Minnares

Drijver speelt in de film, die eind november in première gaat, de rol van de minnares. (video)

Een rol die niet helemaal op haar lijf is geschreven, aldus de actrice. “Ik oordeel er verder niet over, maar het zegt wel wat over je als je voor een man kiest die niet helemaal voor jou gaat. Bij mij is het alles of niets.”