AMSTERDAM – Patricia Paay verhuist naar alle waarschijnlijkheid terug naar Nederland. De zangeres verlaat na haar scheiding met Adam Curry hun ‘droomhuis’ in Londen. “Ik heb er nu eigenlijk niets neer te zoeken.”

“Adam is bij mij weg en Christina wil volgend jaar naar New York verhuizen”, vertelt Paay aan Story.

Paay en Curry betrokken hun riante woning in het hart van de Britse hoofdstad een jaar geleden. Het stel hoopte in Londen alle hectiek in Nederland te kunnen ontvluchten. “Het was ook goed voor onze dochter Christina, zij is voornamelijk Engelstalig opgevoed”, aldus Paay.

Curry veranderde het leven van Paay echter drastisch door begin 2009 een relatie met actrice Micky Hoogendijk te beginnen. De blonde diva wil nu niets liever dan terug naar Nederland om zo dichter bij familie en vrienden te zijn.

Omstandigheden

“Zoals het er nu uitziet, keer ik volgend jaar definitief terug naar Nederland.” Paay legt uit aan het roddelblad: “Niet dat ik het niet leuk vind om in Londen te wonen, integendeel. Maar mijn omstandigheden zijn veranderd. Moet ik nu in mijn eentje achterblijven? Daar heb ik geen zin in.”

Voor een nieuwe man in haar leven hoeft Paay naar eigen zeggen ook niet in Londen te blijven. “Ik vind die Engelse mannen maar niets. Ze zijn veel te passief en over het algemeen vind ik hen watjes.”