AMSTERDAM - Rene en Natasja Froger mogen dan al achttien jaar getrouwd zijn, hun huwelijk was niet altijd koek en ei. Vlak na de geboorte van hun tweede zoontje ging het mis, vertelt het stel deze week in Libelle.

De problemen ontstonden toen Rene en Natasja aan kinderen begonnen. "We kwamen in een totaal ander ritme en dat vergde een nieuw management", zegt Natasja in het vrouwenblad.

"Rene kwam 's nachts om een uur of vijf, zes thuis en ik moest de baby om zes uur een fles geven. Ik kon niet meer op hem wachten en beeldig alle verhalen aanhoren. Voor Rene was het ook eenzaam. Als hij thuiskwam, lag iedereen al in bed. Ons leven liep niet meer synchroon", aldus Natasja.

Een ander probleem was dat Rene amper tijd had voor zijn eigen kinderen. "Ik was zo met mijn carrière bezig, die zat net in een stroomversnelling. Die trein kon ik niet stoppen", zo bekent de zanger.

Verlaten

Desondanks kwam het voor Rene als een shock toen bleek dat Natasja hem verlaten had. "Op een dag zat ik alleen in dat mooie huis met geld, maar mijn vrouw en kinderen waren weg. Dan kom je tot bezinning en leer je heel snel wat het belangrijkste is in je leven."

Inmiddels is het koppel al weer jaren gelukkig samen. Ze overleefden niet alleen hun relatiecrisis, maar ook verschillende gezondheidsproblemen, en inmiddels kan het stel zeggen dat ze daar een stuk sterker door zijn geworden.

Verdriet

"Hoeveel pech of intens verdriet en ziekte we ook hebben gehad, we komen er met onze humor altijd wel weer uit. Wij roepen altijd dat het wel weer ergens goed vooor zal zijn wat ons overkomt", zegt Natasja.

De Frogers zetten zich momenteel in voor de Stiching Heppie. Deze serie wordt op de donderdag uitgezonden op RTL 4.