AMSTERDAM - Victor Reinier heeft zijn hart opnieuw verloren aan Kim Petit. Twee jaar terug ging het stel uit elkaar, maar inmiddels hebben de twee elkaar opnieuw gevonden.

Dat bevestigde de acteur woensdagavond in RTL Boulevard.

Twee jaar ging het koppel uit elkaar na een vervelend incident. Kim viel uit het raam van een Maastrichts hotel, waarbij ze zwaargewond raakte en enkele weken in coma lag. Kort hierna zetten de twee een punt achter hun relatie.

Het is nooit helemaal duidelijk geworden wat er zich die bewuste nacht precies heeft afgespeeld. Volgens bronnen had Reinier ruzie met zijn vriendin, waarna Petit, die de kamer uit wilde lopen, zich vergiste in de deur en het raam.

Erkennen

In Story vertelde een bron destijds dat de twee een turbulente relatie hadden. Petit zou het slecht kunnen hebben dat de acteur haar naar de buitenwereld nooit wilde erkennen. Naar verluidt had ze er veel moeite mee dat hij nooit openlijk heeft verklaard hoeveel hij om haar geeft.

Onlangs werden Reinier en Petit weer samen gezien op een Amsterdams terras. Het gerucht ging toen ook direct dat de twee weer samen waren.