AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het maar druk. Acteren in Voetbalvrouwen, het vertegenwoordigen van de Italiaanse wielerronde Giro d'Italia, presenteren voor de Tros en een vriend in Milaan.

De combinatie is soms heftig, maar Yolanthe is vooral blij dat ze deze kansen krijgt.

Yolanthe en haar vriend Wesley Sneijder kochten onlangs een appartement in Milaan. Maar het werkterrein van Cabau van Kasbergen bevindt zich voornamelijk in Nederland. "Ik maak heel wat vlieguurtjes, maar ik heb het er voor over. Het is de moeite waard", vertelt de brunette.

Plannen

"Eerst dacht ik wel: Hoe ga ik dat doen? Maar uiteindelijk, als je iets echt wil, dan valt het allemaal wel te plannen", vertelt de voetbalvrouw. "Het is gewoon hartstikke leuk dat het allemaal samen kan, daar ben ik heel blij mee."

Hoewel ze Nederland 'lekker nuchter' noemt, verblijft Yolanthe toch het liefst bij haar voetballende vriendje in Milaan.

"Maar ik ben ook altijd weer blij als ik in Nederland ben. Met mijn familie, mijn vrienden en mijn werk, dat zijn wel hele belangrijke dingen in mijn leven. Maar als basis wil je toch bij de gene zijn met wie je oud wil worden en dat is nu in Milaan."