AMSTERDAM - Bridget Maasland heeft de relatie met haar vriend Pepijn Padberg absoluut nog niet opgegeven. "We hebben besloten dat we rust nodig hebben", vertelde de blondine woensdag in RTL boulevard.

"Hopelijk geeft die rust ons zoveel dat we in harmonie verder kunnen gaan." Eerder die dag meldde Maasland via haar manager dat Padberg tijdelijk ergens anders gaat wonen.

"We hebben de intentie om als duo door te gaan." Waarom het koppel na negen jaar rust nodig heeft, wilde ze niet zeggen. Bridget en Pepijn kregen vorig jaar hun eerste kindje. In september werd hun zoontje Mees geboren.

De presentatrice maakt zich geen zorgen over hun kindje. "Hij is een leuke vader en ik ben volgens mij een hele leuke moeder."

Samenwerking

De tijdelijke breuk heeft vooralsnog geen roet in het eten gegooid bij de samenwerking tussen de twee. Pepijn is namelijk uitvoerend producent bij Haagse Bluf, het bedrijf van Bridget.

Pepijn en Bridget zouden deze zomer stiekem met elkaar in Las Vegas in het huwelijksbootje zijn gestapt, maar het verhaal bleek een publiciteitsstunt van een telefoonmerk.

Er werd al jaren gespeculeerd over een huwelijk tussen de twee tortelduifjes.