AMSTERDAM - Ook Megan Fox en haar vriend Brian Austin Green zijn het slachtoffer geworden van de gevreesde roversbende die het gemunt heeft op de stulpjes van beroemdheden.

De 'bende van Hollywood' heeft heeft ingebroken in het huis van acteur Green. De bende bezocht ook sterren als Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Audrina Patridge, Ashley Tisdale en Rachel Bilson.

De 'Transformers'-actrice had in het huis van Green een deel van haar garderobe liggen. De inbrekers namen meerdere t-shirts mee van de wulpse brunette. De bandieten hebben ook een pistool van de acteur in hun tas gestopt.

Fox hoeft gelukkig niet naakt over straat. De politie bracht de gestolen waar volgens ingewijden terug naar de beroemde eigenaren, nadat een deel van de bende was opgepakt.

Bende

Een politieofficier vertelde woensdag tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat de bende tussen eind vorig jaar en september dit jaar voor miljoenen dollars aan spullen heeft meegenomen uit de huizen van verschillende sterren.

Zes tieners die van de inbraken verdacht worden, zijn onlangs door de politie in de kraag gevat. Een 19-jarig meisje zou het grote brein zijn achter de dievenbende.

Alert

De sterren uit Hollywood moeten alert blijven, want de volledige bende is nog niet is opgerold. Een 27-jarige verdachte die de bijnaam 'Johnny Dangerous' heeft gekregen, is volgens de politieman op de vlucht. De agenten denken dat deze verdachte 'gewapend en gevaarlijk' is.