AMSTERDAM - David Hasselhoff is terug onder de levenden. Nadat de Baywatch-ster eerder deze week straalbezopen een arts sloeg en vervolgens dagenlang opgenomen zou zijn in een afkickkliniek, is hij weer in het openbaar gesignaleerd.

"Het gaat allemaal goed", zei de acteur met een brede grijns tegen de camera van entertainmentwebsite TMZ. Verder wilde de acteur niet uitwijden over zijn veelbesproken tripje.

Hasselhoff was uitgenodigd voor het verjaardagspartijtje van talentscout Simon Cowell en heeft daar iets te diep in het glaasje gekeken. De 57-jarige ster was zo dronken, dat hij via de achterdeur naar zijn hotel in Londen werd gebracht.

Arts

Na de dagenlange zuippartij van Hasselhoff maakte zijn assistent zich zorgen. Een arts werd opgetrommeld om de laveloze ster te bekijken. Hasselhoff was hier zo boos om, dat hij uithaalde naar zijn assistent.

In plaats van zijn bezorgde assistent, raakte de acteur de dokter. Hasselhoff, die te boek staat als alcoholist maar zelf zijn drankprobleem ontkent, werd vervolgens voor een paar dagen in een afkickkliniek opgenomen.