AMSTERDAM – Jennifer Lopez was erg onzeker na de geboorte van haar tweeling. Na de bevalling twijfelde ze onder andere of ze haar werk nog wel zou kunnen doen.

Dat vertelt Lopez aan het Britse Now Magazine.

“Ik had zoiets van: wat als ik vergeet hoe het moet?”, aldus de 40-jarige beroemdheid. “Dat was daadwerkelijk één van mijn grootste angsten!”

Lopez beviel in februari 2008 van haar tweeling Max en Emme. Ze kreeg de kinderen samen met haar man Marc Anthony.

Vergeten

“Ik dacht dat ik mijn teksten zou vergeten, want je wordt echt vergeetachtig nadat je bevallen bent. Ik maakte bovendien me zorgen over hoe ik het zou doen nu ik de baby’s heb, maar het is net als fietsen”, aldus de zangeres. “Je verleert het nooit.”

In een eerder interview gaf Lopez al aan dat er veel dingen waren veranderd sinds de geboorte van Max en Emme: “Ineens ben je verantwoordelijk voor een ander leven.”

“Je hebt een ‘ik’ voordat je kinderen krijgt, en een ‘ik’ nadat je kinderen krijgt. En het is niet dezelfde ‘ik’. Door het moederschap zie je alles in een ander perspectief.”

Meer kinderen

Ondanks alle zorgen en veranderingen wil het echtpaar toch graag nog meer kinderen. "Ik weet niet of het lot ons goed gezind is, maar ik zou dolgraag meer kinderen willen”, vertelde Lopez al in maart.

"Ik heb nog zoiets van: laat me eerst mijn werk maar weer oppakken. Maar als het aan Marc ligt hoeven we niet te wachten."