AMSTERDAM - David Hasselhoff heeft zich eerder deze week weer eens van zijn beste kant laten zien. De Baywatch-ster was straalbezopen en sloeg een arts. Hasselhoff zat vervolgens dagenlang in een afkickkliniek.

Hasselhoff was uitgenodigd voor het verjaardagspartijtje van talentscout Simon Cowell en liet zich de alcohol goed smaken, meldt de Britse tabloid The Sun vrijdag.

De Baywatch-ster was zo dronken, dat hij via de achterdeur naar zijn hotel in Londen werd gebracht. Daar zou de 57-jarige Hasselhoff zich op de minibar hebben gestort.

Zorgen

Na de dagenlange zuippartij van Hasselhoff maakte diens persoonlijk assistent zich zorgen. Een arts werd opgetrommeld om de laveloze acteur te bekijken. Hasselhoff was hier zo kwaad om, dat hij uithaalde naar zijn assistent.

In plaats van zijn hulpje raakte de acteur echter de arts. Hasselhoff was zo onhandelbaar dat hotelpersoneel besloot de acteur in afwachting van een ambulance op te sluiten in de kelder.

Afkickkliniek

Hasselhoff, die te boek staat als alcoholist maar zelf zijn drankprobleem ontkent, werd vervolgens naar een afkickkliniek gebracht. Daar verbleef hij volgens The Sun twee dagen.

Hasselhoff was waarschijnlijk niet zo gelukkig met zijn tijdelijke onderkomen, maar zijn medeverslaafden genoten van het logeerpartijtje. "We herkenden hem meteen. Iedereen was in de zevende hemel omdat The Hoff binnen was en kon niet wachten hem te ontmoeten", vertelt een patiënt.

Ontnuchteren

Lotgenoten van de acteur stootten echter hun neus: 'The Hoff' mocht in alle rust ontnuchteren. Twee dagen later stond hij weer buiten.

Hasselhoffs drankgebruik brengt hem met enige regelmaat in de problemen. Zo werd hij al meerdere malen laveloos opgenomen in het ziekenhuis en bracht hij menig nachtje door in een afkickkliniek.