AMSTERDAM - Het begint er steeds meer op te lijken dat Katy Perry het hart heeft veroverd van de komiek Russell Brand. "Ik denk dat ik verliefd ben", onthulde de notoire womanizer Brand aan het Britse boulevardblad The Sun.

Of zijn nieuwe liefje de 'I kissed a girl'-zangeres is, wil Brand niet bevestigen.

De geruchtenmolen over een vermeende relatie kwam al op gang nadat de twee zoenend gesignaleerd werden bij een afterparty van Lady Gaga na de MTV Video Music Awards op 13 september.

De Britse komiek stuurde haar een liefdesgedicht en Perry zou dit beantwoord hebben met een kiekje van haar borsten.

Fashion Week

Het vermeende showbizzpaar is dinsdag gesignaleerd in Parijs, de stad van de liefde, tijdens Fashion Week. Eerder leek het erop dat de tortelduifjes een romantisch weekje in Thailand hadden.

Op Twitter liet de 'I kissed a girl'-zangeres weten dat het verblijf in Thailand 'magisch' was. "Ik ben bijgespijkerd over Morrissey, Oscar Wilde en Peter Sellers", verzuchtte de zangeres op haar twitterpagina.

Boeddhisme

Laat Brand nu net bekend staan om zijn voorliefde voor de drie genoemde mannen. Hij heeft zijn kat zelfs vernoemd naar de zanger Morrissey.

Brand heeft ook over het Thaise tripje geschreven op zijn twitterpagina. Hij beperkte zich overigens alleen tot verhalen over het boeddhisme en olifanten.