AMSTERDAM - Hans Breukhoven lijkt alweer een beetje over zijn echtscheiding met Connie heen. Volgens De Telegraaf is de Free Record Shop-baas gevallen voor de charmes van een medewerkster van een sauna- en beautycentrum in Schiedam.

Breukhoven zou Annemarie Vlieks ruim een maand geleden ontmoet hebben, toen hij op een vrijdagmiddag het beautycentrum bezocht.

Breukhoven wil weinig loslaten over zijn nieuwe romance. "Ik word eind deze maand 63. Ik heb geen zin meer in een openbaar leven", zegt hij in de krant.

Liefdesleven

Zijn ex-vrouw Connie laat in een reactie weten dat ze hoopt dat haar voormalige geliefde weer gelukkig wordt. "Hij vertelt mij niet over zijn liefdesleven, maar hij is hier wel als bijvoorbeeld de kleinkinderen er zijn. Hij is een gezellige opa. En verder leef ik mijn eigen leven."

In augustus werd bekend dat Hans en Connie na een huwelijk van ruim twintig jaar uit elkaar gingen. Aanvankelijk wilde het stel niets zeggen over de reden van de breuk, maar Connie liet vorige maand aan RTL Boulevard weten dat haar ex-man haar bedroog.