AMSTERDAM - Het had behooorlijk wat voeten in de aarde, maar de eerste kennismaking tussen Christina Curry en Micky hoogedijk is dan eindelijk een feit. De twee ontmoetten elkaar in San Francisco.

Christina liet aan Story weten dat de ontmoeting uitstekend is verlopen. Patricia Paay, die meerdere malen liet weten niet achter de kennismaking tussen haar dochter en de nieuwe vriendin van haar ex-man Adam Curry te staan is na de positieve reactie van haar dochter enigszins bijgedraaid.

“Christina is naar Amerika gegaan omdat ze een beetje met zichzelf in de knoop zat. De scheiding is toch een klap voor haar geweest”, aldus Paay tegenover Story.

Liefde

“Ze is gek op haar vader en daarom zit ze nu in Amerika. Ze heeft zijn liefde nodig en ik weet dat Adam die haar geeft. Christina voelde zich daardoor waarschijnlijk sterk genoeg om Micky te ontmoeten. Dat dit goed is verlopen, zal Adam zeker gelukkig maken. Ik hou genoeg van hem om hem gelukkig te willen zien. Wél blijf ik erbij dat de ontmoeting in mijn beleving te vroeg is gekomen.”

Daarnaast zijn er nog andere omstandigheden die voor een gunstigere stemming bij het jurylid van Popstars zorgen. De 60-jarige Paay sloeg kort geleden de 31-jarige Remco Bastiaansen aan de haak.

Leuke momenten

“Nu Adam en ik uit elkaar zijn beleven Remco en ik leuke momenten”, Aldus Paay.

"We zijn al een paar keer gezellig uit eten geweest. Hij is een heel mooie jongen en we hebben veel plezier. De laatste tijd is er iets meer tussen ons, maar voor de echte liefde ben ik nog niet klaar."