AMSTERDAM - George Michael ontkent dat hij en zijn vriend Kenny Goss het bijltje erbij neer hebben gelegd.

Verschillende media berichtten dinsdag dat het over en uit was tussen de twee geliefden. Een woordvoerder van de 'Freedom'-zanger ontkracht de geruchten tegenover de Britse Daily Mail.

De 50-jarige Goss zou het losbandige gedrag en drugsgebruik van zijn 46-jarige vriend zat zijn. Maar de situatie wordt ernstiger voorgedaan dan hij is.

"Kenny is op dit moment in Dallas waar hij een kunstgalerie runt, maar keert vrijdag terug naar huis. Ze hebben een leuk weekend gepland", vertelt de woordvoerder.

Open relatie

Michael en Goss hebben een open relatie. "Homorelaties zijn iets anders. We mogen allebei om ons heenkijken als we willen, maar we houden ontzettend veel van elkaar", vertelde de zanger eerder. Het koppel is al dertien jaar bij elkaar.

George Michael kwam verschillende keren in opspraak. In 1998 werd de zanger met een man betrapt in een openbaar toilet in Beverly Hills.

Drie jaar geleden werd de zanger gearresteerd voor het bezit van drugs. Vijf maanden na het incident werd de zanger met een vrachtwagenchauffeur in de bosjes betrapt.