AMSTERDAM - Anouk is op haar teentjes getrapt. De rockdiva gaf maandag tijdens de ochtendshow van Giel Beelen frivole hints over het inhuren van een gigolo. Maar toen journalisten hier vervolgens over gingen schrijven, krabbelde ze terug.

Als Anouk een gigolo zou inhuren, dan zou ze dat nooit op de radio onthullen, laat de 'It's so hard'-zangeres dinsdag geagiteerd op haar website weten.

"Ik zat gewoon een beetje geintjes te maken en de volgende dag lees ik overal terug dat ik een gigolo zou hebben besteld."

Geslachtsdeel

De zangeres 'grapte' in de radioshow onder meer dat de maat van het mannelijke geslachtsdeel wel degelijk uitmaakt. "Dat kun je tegenwoordig allemaal uitkiezen. Ja, daar kijk je toch naar, je moet wel weten wat je bestelt natuurlijk."

Ze schrijft medelijden te hebben met 'die arme journalisten, die klakkeloos alles opschrijven en brengen als nieuws'. "Misschien dat ik een gigolo voor ze ga bestellen."

Ex

Dat Anouk in een uitgebalanceerde mentale toestand verkeert, blijkt uit de laatste woorden van het bericht. "Ik moet nog even wat kleren van mijn ex uit het raam gooien."

Het huwelijk tussen Anouk en Postman Remon Stotijn liep eind mei op de klippen. Inmiddels is ze al een paar maanden gelukkig met rapper Unorthadox.