AMSTERDAM - Aanvankelijk wilde Christina Curry niets te maken hebben met de nieuwe geliefde van haar vader Adam, maar inmiddels is het toch tot een ontmoeting gekomen. En het viel alles mee, vertelt Christina deze week in Grazia.

"Ik vind Micky aardig. Ze is pas gisteren in San Francisco aangekomen, dus ik ken haar nog helemaal niet. Maar ze is heel vriendelijk", zo zegt ze in het tijdschrift.

In juni stond de 18-jarige Christina nog heel anders in de hele situatie. Toen liet ze op haar Twitterpagina weten dat ze nooit iets met Micky te maken wil hebben. "Wat zij heeft geflikt is onvergeeflijk", zo schreef ze destijds.

Vorige maand liet de dochter van de onlangs gescheiden Adam Curry en Patricia Paay echter weten dat ze inmiddels openstond voor een ontmoeting.

Mannen

Deze zomer werd bekend dat Adam Patricia verliet voor de veel jongere Micky. Aanvankelijk waren Patricia en Christina ontroostbaar en boos, maar inmiddels heeft ook Patricia weer mannen in haar leven toegelaten.

Zo liet de 60-jarige televisiepersoonlijkheid onlangs weten dat ze een one night stand heeft gehad met een model. Afgelopen weekend onthulde ze daarnaast dat ze het momenteel erg leuk had met een 35-jarige.

Christina vindt het allemaal best, zo zegt ze in Grazia. "Moet ze dan wachten tot ze een oude, rijke man tegenkomt en daarmee genoegen nemen? Ze maakt gewoon lol."

Single

Zelf wil Christina het later anders gaan doen dan haar moeder. "Zij is drie keer getrouwd geweest en al heel jong begonnen. Daarom is ze nu zo aan het daten. Ze is nooit echt single geweest. Ik ga niet dezelfde fout maken."