AMSTERDAM - George Michael en Kenny Goss zijn niet langer een stel. Volgens berichten in verschillende Britse media heeft Goss na dertien jaar een punt gezet achter zijn relatie met de zanger.

Voor de 50-jarige Goss zou de maat vol zijn geweest toen Michael vorig jaar met drugs gepakt werd op een openbaar toilet. Kort daarna zou hij de zanger aan de kant hebben gezet. Volgens de Britse krant Daily Mail heeft het stel de breuk niet in de openbaarheid gebracht.

"Kenny heeft George zoveel kansen gegeven. Maar na het laatste incident kon hij gewoon niet meer", zegt een bron in de krant.

Bedpartner

Goss zou het verder erg moeilijk hebben gehad met de seksuele uitstapjes van de zanger. Hoewel het koppel een open relatie had, vond Goss het moeilijk als Michael een andere bedpartner had.

Volgens bronnen heeft Michael het ongelofelijk moeilijk met zijn nieuwe status van vrijgezel. Hij zou afspraken afzeggen, moeilijk in slaap kunnen komen en veel cannabis roken.

Drugs

Michael en Goss kregen een relatie in 1996. Sindsdien is de zanger regelmatig in verlegenheid gebracht vanwege zijn uitspattingen. Hij werd meerdere keren gearresteerd wegens het bezit en gebruik van drugs.

In 2006 was Michael nog uitgebreid in het nieuws nadat hij in een Brits park betrapt was op seks met een vrachtwagenchauffeur.

De woordvoerder van Michael wilde dinsdag niet reageren op het nieuws.