AMSTERDAM - Jordan zal waarschijnlijk moeten leuren om haar nieuwste biografie aan de man te krijgen. Britse boekwinkels weigeren het levensverhaal van het rondborstige model in hun winkel te verkopen. Het is namelijk de vierde autobiografie van Jordan in vijf jaar.

Dat meldt de Britse Daily Telegraph. Jordans plan is om haar boek vlak voor Kerstmis op de markt te brengen.

'Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom', moet de commerciële showbizzvrouw gedacht hebben. In het boek doet zij details over haar scheiding met zanger Peter Andre uit de doeken.

Aanprijzen

De Britse boekwinkelketen Blackwell's liet weten het boek niet in haar winkels te zullen aanbieden, tenzij managers van de winkel er specifiek om vragen. "Ze heeft er al drie geschreven. Dit is niet een boek dat wij aan onze lezers aanprijzen als: dit moet je kopen."

Katie Price, zoals de echte naam van Jordan luidt, verkocht meer dan een miljoen exemplaren van haar eerste boek 'Being Jordan' uit 2004. In 2007 schreef ze 'A whole new world'. In februari van dit jaar bracht ze nog 'Pushed to the limit' uit.

Ondanks de waarschuwing van de Britse boekhandelaren heeft ook Peter Andre zijn zinnen gezet op een bestseller. Hij hoopt met zijn boek rond Kerstmis de concurrentie met zijn ex-vrouw aan te kunnen gaan.