AMSTERDAM - Tussen Katy Perry en de Britse komiek Russell Brand zou de liefde zijn opgebloeid. De tortelduifjes werden volgens de Britse krant Daily Mail verliefd nadat ze een weekje hadden doorgebracht in Thailand.

De geruchtenmolen over een vermeende relatie kwam al opgang nadat de twee zoenend gesignaleerd werden bij een afterparty van Lady Gaga na de MTV Video Music Awards op 13 september.

Na wat geflirt over de telefoon en een gedicht uit hand van de controversiële komiek en acteur vroeg Brand of ze een week in Thailand met hem wilde doorbrengen. Op Twitter liet de 'I kissed a girl'-zangeres weten dat het verblijf in Thailand 'magisch' was.

Inspirerend

"Ik ben bijgespijkerd over Morrissey, Oscar Wilde en Peter Sellers. Inspirerend", schreef de zangeres op haar twitterpagina. Laat Brand nu net bekend staan om zijn voorliefde voor de drie genoemde mannen.

Hij heeft zijn kat zelfs vernoemd naar de zanger Morrissey. Brand heeft ook over het Thaise tripje geschreven op zijn twitterpagina. Hij beperkte zich overigens alleen tot verhalen over het boeddhisme en olifanten.

Het paar heeft elkaar een jaar geleden ontmoet tijdens de MTV Video Music Awards. Voor hun vermeende verhouding hebben de twee al gezoend tijdens de film 'Get him to the Greek'.