Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Rachel nee zegt, Sonja Bakkers ex 'SAS-dag' heeft, Yolanthe zich suf shopt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Geen van de roddelbladen durfde het nog op de cover te zetten. Maar had Katja Schuurman nu ècht een bol buikje onder haar tuniek? Inmiddels is officieel bekendgemaakt dat de actrice inderdaad zwanger is, zie ook NU.nl.

De 'veilige' grens van drie maanden is voorbij en daarom mag het nieuws de wereld in. Het betekent dat Katja niet lang na haar eerste miskraam opnieuw in verwachting is geraakt. Leuk nieuws, we gunnen het de brunette graag.

No, Niccolo

't Is weer dikke mik tussen Rachel Hazes en haar Italiaan. Hij heeft haar nu zelfs ten huwelijk gevraagd! Toch heeft de weduwe van André 'nee' gezegd.

Ze vindt dat ze dat tegenover haar overleden man niet kan maken. Voor Niccolo was het even slikken; hij had haar graag de status van echtgenote gegeven.

We vragen ons af hoe de conversatie tussen de twee verloopt. Heeft Rachel al Italiaans geleerd? Spreekt Niccolo goed Engels? En hoe zit het met het Engels van Rachel, kan de ras-Rotterdamse zich daar goed mee redden? In elk geval is het woord voor 'nee' hetzelfde in beide talen en kreeg Niccolo 'NO' te horen.

SAS-dag

'Schijt aan Sonja Bakker', noemden haar dieetvolgers een spijbeldagje. Afgekort een SAS-dag. Volgens Privé heeft ex-man Koen elke dag zo'n SAS-dag sinds de scheiding. Het blad beticht de dieetdame ervan een gehaaide tante te zijn. Ze heeft per direct al haar werk stopgezet tot de scheiding rond is.

Zo voorkomt ze dat hij de helft krijgt van het geld dat ze nu verdient. Wij vragen ons af waar dit voor nodig is? Hun imperium zou goed zijn voor ruim 20 miljoen euro, waarvan hij de helft krijgt. Wat maken die paar duizendjes dan uit die er nu nog binnenkomen? Eén voordeel heeft alle ellende wel. Volgens Weekend is Sonja van de stress vele kilo's afgevallen. Zonder haar eigen dieet.

Suf geshopt

Yolanthe Cabau geniet van haar voetballer Wesley. Ze is in het mondaine rijkeluiswereldje terecht gekomen en vindt het prachtig. Dat hij veel geld heeft, is mooi meegenomen. Het stel gaat dan ook graag shoppen. In Weekend zien we een van geluk glimmende Yolanthe met een heleboel winkeltasjes. Die van Gucci is prominent in beeld.

Om haar nek blinkt al een dure ketting, die die andere hippe voetbalvrouw, Sylvie van der Vaart, ook heeft. Die zien we trouwens ook winkelen, maar niet bij Gucci deze keer. Sylvie doet gezond en koopt fruit bij een kraampje. Want wat moet je met Gucci als je chemotherapie hebt, dan geniet je meer van een sappige appel, is de strekking van Weekend.

Klaagvrouw

Rossana Lima dacht dat ze met Patrick Kluivert de hoofdprijs won. Maar nu de twee getrouwd zijn, ziet ze de keerzijde. Ze zijn wel erg happy samen, maar volgens de voetbalvrouw staat ze overal alleen voor. In Party klaagt ze dat Patrick te druk is om haar te helpen. Ze zijn in twee jaar tijd al vijf keer verhuisd en alwéér staat ze de dozen in te pakken.

Ze gaan naar een huurhuis, in afwachting van hun nieuwbouwvilla. Als haar voetballer binnenkort zijn trainersdiploma heeft en een baan vindt, moet ze misschien opnieuw verhuizen. 'Hysterisch' vindt ze. Maar meid, weet je dan niet dat er bedrijven zijn die alles voor je inpakken? 't Kost wat extra, maar dan kan Ros ondertussen lekker naar de kapper of nagelsalon.

Woeste Paay

Story kopt groot dat Patricia Paay haar dochter verliest. De 19-jarige Christina gaat liever bij vader Adam in Amerika wonen. De reden is dat ze een eetstoornis heeft en steeds magerder wordt. Die ziekte kan beter worden behandeld in de VS. Christine zelf meldt dat ze ook een beetje moe wordt van "die eeuwige vrolijkheid van mijn moeder".

Deze week echter zagen we La Paay op televisie (we menen in SBS Shownieuws) woedend protesteren. Ze zou deze dingen helemaal niet hebben gezegd. Hoe dúrft het blad haar zo fout te citeren? We weten natuurlijk niet wat Patricia echt tegen Story heeft gezegd en of ze inderdaad onzin schrijven. Maar van die 'eeuwige vrolijkheid' van mama Paay was op dat moment even weinig over.

Kenau Connie

Met een enorm haarstuk verscheen Connie Breukhoven helemaal in thema op de première van de musical Hairspray. Ook had ze als matching accessoire haar ex-man Hans meegenomen. Op de rode loper voerde ze haar eigen toneelstukje op, dat van 'kijk ons een harmonieus gescheiden zijn'. Story weet echter beter.

Toen Connie even dacht niet gefilmd te zijn, deed ze ijzig koel tegen haar ex. Maar toen ze de camera ontwaarde, 'maakte ze in niet mis te verstande bewoordingen duidelijk dat hij bij haar moest komen staan'. Hans luisterde braaf en glimlachte maar weer een keer. Volgens het blad bepaalt mevrouw duidelijk nog steeds wat er gebeurt. Kenau Connie heeft de wind er goed onder.