AMSTERDAM - Een botoxbehandeling hoeft niet zo nodig van Micky Hoogendijk, maar de zakenvrouw en nieuwe vriendin van Adam Curry heeft wel aan zichzelf laten sleutelen, bekent ze deze week aan de website Wellness.nl.

Over de aard van de cosmetische ingreep laat ze zich alleen niet expliciet uit. "Ik kom er eigenlijk niet meer graag op terug, want dan gaat het zo'n eigen leven leiden", zegt ze tegen de site.

"Oké, laat ik dit zeggen dan: ik ben in de loop der jaren niet alleen in de léngte gegroeid. Dan kan iedereen wel een beetje bedenken wat ik bedoel."

Botox ziet Hoogendijk daarentegen niet zitten. "Zelf zou ik nooit botox laten inspuiten omdat dan je hele expressie verdwijnt. Als actrice is dat een handicap, want je moet het daar juist mede van hebben."

Uitstraling

Hoogendijk geeft haar uiterlijk "een blije acht". Naar eigen zeggen heeft ze een vrolijke en vriendelijke uitstraling. "Als mensen al omkijken naar mij, zal het daardoor komen. En ik heb mijn lengte natuurlijk aardig mee."

Hoogendijk was de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws, omdat Adam Curry zijn vrouw Patricia Paay voor haar verliet.