AMSTERDAM - Het knipperlichtje van Justin Timberlake en Jessica Biel staat momenteel aan. Het gerucht gaat dat het stel uit elkaar is, maar een ingewijde laat weten dat ze nog altijd samen zijn. Er moet echter wel aan hun relatie gewerkt worden.

"Ze zijn niet uit elkaar", vertelt de bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Alle tijd die ze zonder elkaar besteden is vanwege hun werk." Timberlake was deze zomer druk met het promoten van zijn Givenchy parfum, terwijl Biel op het toneel in de rol van zingende zendeling kroop.

Maar alle roddels zijn niet geheel uit de lucht gegrepen, vertelt een tweede bron. "Ze besteden ieder meer tijd met vrienden en proberen op dit moment hun relatie te verbeteren."

De insider vertelt dat Jessica het gevoel heeft dat Justin en zij niet op hetzelfde niveau zitten, dat ze niet dezelfde prioriteiten hebben."

Feestjes

Welke prioriteiten de 27-jarige Jessica voor ogen heeft is niet bekend. Het lijkt erop dat die van de 28-jarige Justin op dit moment bij het aflopen van feestjes liggen. Hij werd de afgelopen tijd regelmatig gespot in het uitgaansleven.

Ooggetuigen vertellen het Amerikaanse US Weekly dat ze de 'Rock your body'-zanger op 9 september in een club zeer intiem zagen dansen met een blondine.

Bedrieger

In juni twitterde actrice Lindsay Lohan na een avondje uit: "Waar is JB's bedrieger?" De initialen zouden staan voor het bedrogen liefje van Timberlake, maar Lohan beweerde kort na haar beschuldiging dat haar Twitter-account was gehackt.

Zanger en acteur Timberlake en actrice Jessica Biel zijn bijna drie jaar samen. Het liefdespaar kocht begin dit jaar een appartement in New York. Sinds de zomer van 2008 verbleef het koppel in de villa van Timberlake in Los Angeles.