AMSTERDAM - Naast een realitysoap en een boek kan 'The Hils'-ster Lauren Conrad nu ook een film op haar cv bijschrijven.

De rechten van haar boek 'LA Candy' zijn gekocht door een Amerikaanse filmproductiemaatschappij. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Conrad wordt zelf uitvoerend producent van de film met haar bedrijf Blue Eyed Girl Productions. 'LA Candy' gaat over een 19-jarig meisje dat verhuist naar Hollywood en door haar eigen realitysoap belandt in een leven in de schijnwerpers.

Het verhaal is op het lijf van 'L.C.' geschreven. De Hollywoodbabe bewandelde dezelfde wegen als de fictieve hoofdpersoon Jane Roberts.

Kinderschoenen

Het project staat nog in de kinderschoenen. Eerst gaan de producenten op zoek naar een scriptschrijver, voordat wordt gezocht naar een investeerder en geschikte locaties voor de film. Conrad zal ook betrokken zijn bij het schrijven van het filmscript.

Lauren werd bekend door de realityseries Laguna Beach en The Hills. Na het vijfde seizoen van The Hills, dat momenteel in Nederland wordt uitgezonden, stopt ze ermee.

Conrad verlangt naar een leven met meer privacy. De filmdeal van de televisiester valt in dezelfde week als de lancering van een nieuwe kledinglijn van haar hand.