AMSTERDAM - Voormalig K3-lid Kathleen Aerts heeft een boek geschreven over haar leven. Daarin vertelt ze openhartig over haar tijd bij meidengroep K3.

En hoewel Kathleen tijdens haar afscheid aangaf een geweldige tijd te hebben gehad, lijken er ook negatieve kanten aan haar popsterrenbestaan te hebben gekleefd.

Het onderschrift van haar boek 'Het verhaal van K1' luidt: "Niemand wist hoe ze zich voelde achter de schermen van K3". Het verhaal van Kathleen belooft 'soms hartverscheurend en vaak verbijsterend' te zijn. Het boek van Kathleen ligt 6 oktober in de winkel.

Eerlijk

"Het is een mooi en eerlijk boek over de eerste 31 jaren van mijn leven. Ik heb het geschreven omdat iedereen erom vroeg, maar ook een beetje voor mezelf", vertelt Kathleen.

Het boek heeft een therapeutische werking gehad op de voormalig K3-zangeres. "Om mijn afscheid van K3 te verwerken, de bladzijde om te slaan en aan mijn nieuwe leven te beginnen."

Zoektocht

De blondine maakte in maart bekend de Belgische kleuterpopgroep K3 te verlaten. Na tien jaar vond Kathleen het tijd voor iets nieuws. Haar ex-collega's Karen Damen en Kristel Verbeke zijn op dit moment op zoek naar een vervangster voor Aerts tijdens een zoektocht op televisie.