AMSTERDAM - Tatjana gaat toch trouwen met haar vriend Ronny Rosenbaum. Het playmate model zei vorig jaar al ‘ja’ tegen een huwelijksaanzoek, maar gaf later aan van het huwelijk af te zien.

"Hij is lief voor mij, maar ik zie dat hele gedoe niet zitten. Als je niet getrouwd bent is het toch ook leuk samen? Het gaat toch niet om dat papiertje?"

Nu komt de 46-jarige Tatjana daar toch op terug. “Ik kan mijn geluk niet op”, zo zegt ze in Story. 

“Ronny en ik hebben een lange weg begaan voordat we dit besluit konden nemen. Stap voor stap ben ik naar ons huwelijk toegegroeid. Ik kan het nauwelijks geloven”, jubelt het model.

Ingrijpend

Volgens het model moesten er eerst nog 'ingrijpende' beslissingen worden gedaan voordat het stel kon trouwen. Zo was Rosenbaum nog niet officieel van zijn vrouw gescheiden, ook al was hij al wel jaren bij haar weg.

“Hij moest haar en hun kinderen dus gaan vertellen dat hij nu toch een echtscheiding wilde. Het was een emotioneel moment voor Ronny, maar zijn ‘vrouw’ en kinderen begrepen het volkomen.”

Knalfeest

Tatjana leerde de 63-jarige Rosenbaum twee jaar geleden kennen in de P.C. Hooftstraat. Ze is van plan van het huwelijk ‘een groot knalfeest’ te maken, dat waarschijnlijk in de zomer gaat plaatsvinden.

“Het is immers mijn eerste huwelijk en die dag moet dan ook onvergetelijk worden.”