AMSTERDAM - Als het aan Toppers-lid Jeroen van der Boom ligt, dan komt er geen vrouw bij de Toppers. "De stem van een vrouw zou wegvallen", vertelt Van der Boom in de Telegraaf.

Het zou volgens de artiest alleen werken als er twee vrouwelijke Toppers bijkomen. Hoewel de Toppers met hun glitterpakken en hun voorliefde voor paars, goud en roze niet door iedereen gezien worden als het toppunt van mannelijkheid vindt de 'Jij bent zo'-zanger de 'Toppers-concerten natuurlijk wel echt een mannending'.

Onder het podium waar de drie zangers de hele avond zitten omdat ze niet ongezien naar de kleedkamers kunnen lijkt het wel 'een voetbalkantine'.

Borsato

Van der Boom zou het wel 'super' vinden als Marco Borsato zich bij de formatie voegt. "Ik denk alleen niet dat het realistisch is. Hij heeft wel wat anders aan zijn hoofd."

Ook vindt hij Borsato een te grote artiest. "Voor hem is zoiets misschien te veel de weg terug".

Gordon

Gordon stapte begin deze maand op na vele geruchten over een al dan niet gedwongen vertrek. Sindsdien blijft het gissen wie zijn plek opvult en op het podium springt met de overgebleven Toppers Jeroen van der Boom en René Froger