AMSTERDAM - Wendy van Dijk is zich bewust van het feit dat een voorspoedige zwangerschap helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

De presentatrice is momenteel vier maanden zwanger van haar vriend, RTL-baas Erland Galjaard. Eerder dit jaar liep een zwangerschap van Van Dijk uit op een miskraam.

De presentatrice beleeft haar zwangerschap dit keer daarom bewuster.

"Ik wist negen weken lang niet dat ik zwanger was, dat was best bizar. Ik voelde me echt heel beroerd, dus ik snapte er eigenlijk helemaal niets van. Maar op een gegeven moment gaat alles op zijn plek vallen", vertelt Van Dijk aan SBS Shownieuws.

Sem

De presentatrice heeft al een 6-jarig zoontje uit een vorige relatie met Xander de Buisonjé. "Sem wilde heel graag een broertje of zusje, dus daar hebben we maar naar geluisterd", lacht de actrice.

"Ik heb hiervoor een miskraam gehad. De eerste keer ging alles goed, maar dat is niet zo vanzelfsprekend. Ik ben nu bewuster. Ik heb nu zoiets van: het moet wel goed blijven gaan. Zoiets draag je toch wel met je mee."

Ondanks Wendy's zorgen verloopt haar zwangerschap voorspoedig. "Ik groei als een tierelier", vertelt ze trots. "Ik ben nu vier maanden zwanger, dus de ellende en misselijkheid is voorbij."