AMSTERDAM - Madonna wil in het huwelijksbootje stappen met haar 23-jarige vriend Jesus Luz. Aan de Britse editie van het tijdschrift Marie Claire onthulde de popdiva dat ze de grote ceremonie al aan het voorbereiden is.

"Ik zie mijzelf zeker trouwen met hem", liet de zangeres weten. Naar verluidt gaat het koppel nog voor het einde van dit jaar trouwen.

De 'Like a virgin'-zangeres heeft het Braziliaanse model begin dit jaar ontmoet tijdens een fotoshoot voor het tijdschrift W Magazine.

Ritchie

De 51-jarige ster heeft twee keer eerder de huwelijksbelofte afgelegd. Haar laatste huwelijk met filmmaker Guy Ritchie liep begin dit jaar op de klippen. Van haar eerste man Sean Penn scheidde de ster in 1989.

Volgens Randy Taraborrelli, de schrijver van Madonna's biografie, is de ster stapelverliefd op haar jonge geliefde. De popster wil volgens ingewijden een extravagante bruiloft organiseren.

De zangeres heeft goede herinneringen aan haar vorige bruiloften en ook deze keer wil ze het niet stilletjes voorbij laten gaan.

Midlifecrisis

De normaal vrij zelfverzekerde ster is alleen bang dat haar fans, vrienden en familieleden denken dat ze in een hevige midlifecrisis zit.

"Ik wil niet dat mensen denken dat ik niet meer bij zinnen ben", zou ze onlangs tegen een vriend hebben gezegd.