AMSTERDAM - Pamela Anderson is door maar liefst vijf bouwbedrijven aangeklaagd, omdat ze haar rekeningen niet op tijd betaalt. De Baywatch-ster laat momenteel haar villa in Malibu renoveren, maar bouwers hebben het afgelopen half jaar geen geld meer gezien.

Anderson is de bouwbedrijven in totaal nog zo'n 750.000 euro schuldig, melden verschillende media maandag. Tot grote ergenis van de aannemers.

"Niemand is het afgelopen half jaar betaald", zo laat een bouwvakker weten. "Ze heeft geen gevoel voor realiteit. Het gaat hier om arme werkmannen die families moeten onderhouden. Pamela doet helemaal niks aan deze situatie."

Renoveren

De blonde actrice kocht het pand in Malibu voor ruim 920.000 euro. Kennelijk was het stulpje nog niet goed genoeg, want aan het renoveren van de woning heeft ze al meer dan een miljoen euro uitgegeven. Zo legde ze zo'n 120.000 euro neer voor een geavanceerd geluidssysteem en gaf ze tientallen duizenden euro's uit aan banken.

Maar daarmee is Anderson er nog niet. De elektriciteit en de riolering werkt nog niet naar behoren, en naar verluidt moet de actrice nog zeker 650.000 euro uitgeven om haar huis bewoonbaar te maken.

Tot die tijd verblijft Anderson met haar zoontjes Brandon en Dylan in een trailer.