AMSTERDAM - Khloe Kardashian heeft zondag de huwelijksgeloften uitgewisseld met LA Lakers-basketballer Lamar Odom. De twee lieten er geen gras over groeien, ze zijn pas een maand bij elkaar maar beloven elkaar nu al eeuwige trouw.

De 25-jarige Kardashian en haar liefje trouwden op een privéterrein in Beverly Hills, zo meldde het Amerikaanse tijdschrift People.

Het huwelijk is in sneltreinvaart op touw gezet, de trouwring was op het nippertje op maat gemaakt en de uitnodigingen lagen een dag voor de trouwerij op de deurmat van de gasten.

Het koppel stapte in het huwelijksbootje voor de ogen van 250 gasten, onder wie de zusjes van Kloe; Kim en de zwangere Kourtney. Ook haar halfzusjes en Kelly Osbourne, actrice Lauren London en basketballer Kobe Bryant waren van de partij.

Slikken

Voor de voormalige geliefde van de basketballer was deze gebeurtenis waarschijnlijk behoorlijk slikken. Lamar had tien jaar een relatie en kinderen met zijn ex maar met Kardashian besloot hij na een maand al in het huwelijksbootje te stappen.

Of het nieuwbakken echtpaar ook een eigen realitishow krijgt is nog niet bekend. Maar de producer van de huidige tv-show rondom Kardashian denkt er naar eigen zeggen wel serieus over na. De Kardashian-zusjes Kim, Khloe en Kourtney werden bekend door de realityserie 'Keeping up with the Kardashians'.