AMSTERDAM – Jordan wil er graag nog drie of vier kinderen bij. Het glamourmodel vertelt aan Now Magazine dat ze een gezinsuitbreiding met haar nieuwe vriend Alex Reid best ziet zitten.

De 31-jarige Jordan, die in het echt Katie Price heet, was ruim vier jaar getrouwd met Peter Andre. Het stel kreeg samen twee kinderen, de 4-jarige Junior en de 2-jarige Princess Tiammii.

Uit een eerdere relatie van Price, met voetballer Dwight Yorke, kwam de 7-jarige Harvey voort. Het jongetje is zwaar gehandicapt.

Honderd procent

Price is nu dus klaar voor nóg meer kinderen. “Ik wil honderd procent zeker nog drie of vier kinderen”, vertelt ze aan Now Magazine. “Ik ben 31, dus als het goed voelt en het gebeurt dan gebeurt het.”

“En als ik kinderen krijg met Alex dan is dat prima. Als ik uiteindelijk met hem trouw dan is dat gewoon zo. Niemand weet wat er gaat gebeuren, mijn leven is opwindend.”

De Britse celebrity geeft aan geen problemen te hebben met het feit dat zij en Reid pas zo kort bij elkaar zijn. Price en Reid zijn naar verluidt sinds eind juli bij elkaar. “Ik hou van wilde romances, ik ben een alles of niets vrouw!”