AMSTERDAM - David en Victoria Beckham hebben samen een verklaring uitgegeven, waarin ze de geruchten ontkennen dat hun huwelijk in zwaar weer terecht is gekomen sinds zijn transfer naar Real Madrid.

Het paar benadrukt dat ze 'ontzettend gelukkig samen zijn', in een poging de geruchten dat het Spaanse leven hen zwaar valt de kop in te drukken. "In tegenstelling tot de krantenberichten hebben we geen huwelijkscrisis", aldus de verklaring.

"We zijn een zeer gelukkig gezin. Onze enige probleem dat we gehad hebben was het vinden van een huis in Madrid dat aan al onze eisen voldoet."

Voetballer Beckham verhuisde afgelopen zomer voor 35 miljoen euro van Manchester United naar Madrid. Zijn popster-vrouw zou de verhuizing nar het buitenland aanvankelijk moeilijk hebben gevonden.

"Sinds we elkaar kennen, zorgen onze carrières er altijd voor dat we soms tijd zonder elkaar moeten doorbrengen", vervolgt de verklaring. "Dit is geen weerspiegeling van de houdbaarheid van ons huwelijk en we genieten met volle teugen van ons nieuwe leven in Spanje."